bezoekersregistratie

english
dag van de belegger

Eventpartners heeft de registratie verzorgd van de Dag van de Belegger.
 Online registratie
Duizenden geinteresseerde beleggers konden zich online registreren via de speciale evenementenwebsite ontwikkeld door eventpartners.

Bij de online registratie kon men een keuze maken uit verschillende workshops. Met de inzet van de parallelsessiemodule werd direct aangegeven als bepaalde sessies volraakten en kon de organisatie zelf beschrijvingen van sprekers en sessies beheren.  

Badges
Vlak voor het evenement werden de badges postaal verstuurd naar de deelnemers. Op de badges stond een persoonlijk programma met gekozen workshops en een plattegrond van de beursvloer.

             

Bezoekersregistratie op locatie
Tijdens de beurs verzorgde Eventpartners de registratie van bezoekers. Bezoekers namen hun badge mee, welke gescand werd bij de ingang. Bezoekers die geen badge hadden ontvangen, kregen bij de registratiebalie alsnog een persoonlijke badge.

ExpoWebScan-module
Exposanten hebben bovendien gebruik gemaakt van de ExpoWebScan-module. Hiermee konden zij de badge van bezoekers scannen, die op hun stand langskwamen en interesse hadden in hun diensten en producten. Resultaat is een overzichtelijke en volledige lijst met potentiĆ«le klanten. 

ParallelsessieWebScan-module
Tot slot is gebruik gemaakt van de ParallelsessieWebScan-module. Hiermee werden bezoekers van de verschillende workshops gescand en geregistreerd.

referenties