PICNIC

bezoekersregistratie

english

projecten
wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

PICNIC netwerkt met eventpartners

Eventpartners heeft de uitgebreide registratie verzorgd voor het innovatiecongres PICNIC.
 

   

PICNIC wenste een systeem waar een nationaal en internationaal publiek zich snel en eenvoudig kon aanmelden voor PICNIC. Eventpartners ontwikkelde een systeem waar PICNIC eendags tickets, driedaags tickets en dinertickets kon verkopen. Het systeem maakte het mogelijk voor PICNIC om unieke kortingscodes aan te bieden aan bepaalde groepen deelnemers. Deelnemers konden betalen via creditcard en iDEAL.
Het was tevens mogelijk een groepsinschrijving te maken; kosten werden bij elkaar opgeteld en het bedrag kon in één keer worden betaald.

Na de registratie ontving men een bevestigingsmail met een persoonlijk e-ticket.

 

 


Speciaal aan het systeem voor PICNIC was de uitgebreide backoffice. De organisatie kon overzichtelijk een deelnemerslijst bijhouden, deelnemers verwijderen of toevoegen, wijzigingen maken en exports maken. Daarnaast kon de organsatie zelf kortingscodes aanmaken in het kortingscodebeheer. Ze gaven hierbij zelf aan welke korting een bepaalde code moet geven op welke onderdelen. Deze code konden zij dan weer verstrekken aan hun partners/sponsoren.

Voor sponsoren is een sponsoromgeving gemaakt. Sponsoren ontvingen een persoonlijke link, waarmee ze toegang kregen tot een gepersonaliseerd stukje backoffice. Hier konden zij, met het maximaal aantal credits wat ze hebben gekregen, tickets bestellen en eventueel weer intrekken tot een paar dagen voor het congres. Het aantal credits kon door de organisatie eenvoudig worden ingesteld.

Tot slot was Eventpartners op locatie aanwezig. Met een team van hostessen heeft Eventpartners drie dagen lang ruim 6000 bezoekers geregistreerd en voorzien van een persoonlijke badge.

 

referenties