bezoekersregistratie

english
partners
Festivak website en registratie partner, wederom Eventpartners
Sinds 2009 kiest OGZ, de organisator van Festivak, voor Eventpartners als deelnemers- en bezoekersregistratiepartner. "We gaan er ook dit jaar weer iets moois van maken", aldus Sven Bordes directeur van Eventpartners. Festivak is een toonaangevende Nederlandse en Belgische vakbeurs gericht op publieksevenementen.Zie voor meer informatie, www.festivak.nl en www.festivak.be.
 
CLC-VECTA selecteert Eventpartners als partner voor haar leden en voor al haar eigen bijeenkomsten
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de brancheorganisatie voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives. "In een veranderende wereld waarin CLC-VECTA graag wil blijven innoveren als het gaat om service aan haar leden, werkt ze constant aan uitbreiding en verbetering van haar dienstverlening. Daarom kiest CLC-VECTA voor Eventpartners als partner voor invitatie en registratietrajecten", aldus CLC-VECTA. Ga naar: www.clcvecta.nl voor meer informatie.
 
 
Samenwerking Aon Evenementenverzekering
Eventpartners heeft haar service uitgebreid met het partnerprogramma van Aon Verzekeringen; evenementenverzekering.nl. Klanten van Eventpartners kunnen nu online hun evenement verzekeren tot € 100.000 en 1.000 deelnemers! Boven deze grens biedt Aon Verzekeringen online maatwerkoplossingen.
 
   
Eventpartners lid van het Belgische Expobel
Belgische klanten van Eventpartners stellen het op prijs dat we ons ook in België op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op evenementengebied. Ons biedt het de kans samen te werken met sterke Belgische partijen. Kortom, wij zijn Expobel dankbaar voor ons lidmaatschap.
 


wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact