bezoekersregistratie

english
onze diensten en producten
wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

deelnemerbeheer en managementinformatie

Deelnemerbeheer
U kunt registraties eenvoudig inzien en wijzigen in een zeer gebruiksvriendelijke backoffice.

Gegevens inzien
In de online backoffice kunt u zoeken op onder andere naam, e-mail en inlogcode. Met handige filters kunt u het bestand sorteren op onderdelen als deelnemerstype, af- en aanmeldingen of betalingsstatus. De registraties kunt u exporteren naar een MS Excel-bestand. Heeft u een betaald evenement? Dan kunt u naast de export met betaalgegevens, ook een export maken van facturen.

Gegevens wijzigen
U kunt deelnemersgegevens bovendien wijzigen. U kunt handmatig busopstapplaatsen, emailadres of afmeldingen aanpassen. Heeft uw deelnemer geen bevestigingsmail met e-ticket ontvangen? Dan verzend u deze met één druk op de knop nogmaals via de backoffice.Managementinformatie
Tijdens de inschrijfperiode heeft u met een grafiek inzicht in het aantal inschrijvingen per uur en per dag. Bovendien kunnen de aanmeldingen per parallelsessie worden weergegeven.

Heeft u een mailing verzonden?  Dan heeft u ook inzicht in de statistieken voor e-mail en html-nieuwsbrieven; een verzendverslag en doorkliklog geven inzicht in de ontvangst van de mailing. 

 
<< Terug