bezoekersregistratie

english
onze diensten en producten

Een overzicht van de verschillende bezoekersregistratie oplossingen die we voor u kunnen verzorgen:

invitatie en communicatie
website
online deelnemersregistratie
online betaling
e-tickets
deelnemerbeheer / managementinformatie
bezoekersregistratie
bezoekers app
badges
RFID

wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

bezoekersregistratie

Software
Eventpartners heeft zeer geavanceerde bezoekersregistratie software ontwikkeld. Hierin kunnen de behoeften van uw bezoekersregistratie eenvoudig ingesteld worden. Mag een barcode maar 1 keer gescand worden voor optimale controle? Of is het de bedoeling dat deelnemers buiten roken en meerdere malen gescand mogen worden? Wordt er ook uitgaand gescand om op elk moment precies te weten wie er aanwezig is?

ExpoWebScan
Naast bezoekersregistratie bij de toegang biedt Eventpartners ook bezoekersregistratie aan voor exposanten, de ExpoWebScan. Exposanten scannen deelnemers die geinteresseerd zijn in hun product en bouwen een database op zonder handmatige data-invoer.   ParallelsessieWebScan
De laatste vorm van bezoekersregistratie is de ParallelsessieWebScan. Per parallelsessie worden de aanwezigen vastgelegd. In het systeem kan gekozen worden alleen deelnemers toe te laten die zich vooraf hebben geregistreerd of iedereen toe te laten en toe te voegen aan de aanwezigenlijst. Achteraf kunnen digitale hand-outs eenvoudig toegestuurd worden en kunnen evaluatieformulieren sessiespecifiek toegestuurd worden.

 

Hardware
Afgestemd op de capaciteit van uw evenement zetten we professionele of zelfs industriële hardware in. Onze secuur samengestelde systemen zijn speciaal ontwikkeld voor evenementen, zijn uitgebreid getest en hebben zich ondertussen volledig voor dit doel bewezen. Dienstverlening op locatie
We leveren hostessen voor uw evenement die representatief en klantvriendelijk zijn en goed met onze systemen om kunnen gaan.
Aansluitend op de karakteristiek van uw evenement sturen we u een koffertje met de bezoekersregistratieconsoles toe, komen we deze bij u afleveren met een demonstratie of nemen we ook de uitrol en ondersteuning tijdens het evenement voor onze rekening.

<< Terug