workshop

bezoekersregistratie

english

wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

workshop

Organiseert u een evenement waar workshops worden gegeven? Dan kan Eventpartners u op meerdere gebieden van dienst zijn.

Ten eerste kunnen wij uw online registratie regelen. Geïnteresseerden en/of genodigden kunnen zich inschrijven via uw website. Inschrijven voor workshops kan op eenvoudige wijze door te werken met een maximaal aantal beschikbare plekken. Het systeem geeft dan zelf aan wanneer een sessie vol is. Deze sessie is vervolgens niet meer kiesbaar. U kunt zelfs uitgebreide beschrijvingen van de workshops toevoegen. Denk dan aan informatie over het onderwerp en over de spreker.

Ten tweede kunnen wij op de dag van het congres zelf van dienst zijn met onze professionele bezoekersregistratiedienstverlening. Uw bezoekers ontvangen na een scan een persoonlijke badge in de huisstijl van het evenement. Hierop kunnen ook de workshops met zaalnummers gedrukt worden, zodat uw deelnemers weten waar ze moeten zijn op welk(e) moment(en).

Tot slot kan het nuttig zijn bij de workshopzalen een WorkshopScan in te zetten waarmee u badges kunt scannen. Hiermee weet u precies wie bij welke sessie aanwezig is geweest. U kunt hier bijvoorbeeld achteraf een mailing aan wijden.