ontmoeting

bezoekersregistratie

english

wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

ontmoeting

Organiseert u een ontmoeting voor bijvoorbeeld een bepaalde branche? Eventpartners zorgt ervoor dat alle middelen aanwezig zijn om de deelnemers zoveel mogelijk contacten te laten opdoen. 

Bij het online registreren kunt u vragen naar NAW-gegevens van de persoon, het bedrijf waar hij/zij werkt, waarom hij/zij het evenement bezoekt etc. Bovendien kunt u, als u workshops organiseert, de deelnemer een keuze laten maken uit de verschillende workshops. Het systeem geeft automatisch aan of een workshop vol is en is dan niet meer kiesbaar.

Op locatie zijn wij aanwezig om een professionele persoonlijke badge voor elke deelnemer te maken. Hierop staan naam en bedrijf vermeld. Ook heeft iedereen een persoonlijke barcode. Met deze barcode kunnen deelnemers gebruik maken van de Digitale Handshake. Zij scannen om de beurten hun badge en via een applicatie worden contactgegevens razendsnel uitgewisseld. De deelnemers ontvangen hiervan een mail in hun emailbox. Visitekaartjes zijn hiermee overbodig. 
Als u workshops organiseert, kan ook gemakkelijk en snel geregistreerd worden wie er bij welke workshop aanwezig is geweest met behulp van de WorkshopScan. Hiermee worden bezoekers bij binnenkomst van de workshopzaal gescand en opgeslagen in het systeem.