bezoekersregistratie

english

wilt u kennis maken?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

conferentie

Organiseert u een congres of conferentie? Dan kan Eventpartners u op meerdere gebieden van dienst zijn. Ten eerste kunnen wij uw online registratie regelen. Geïnteresseerden en/of genodigden kunnen zich inschrijven via uw website. Grote kans dat u ook parallelsessies organiseert waar men zich voor kan inschrijven. Dit kan op eenvoudige wijze door te werken met een maximaal aantal beschikbare plekken. Het systeem geeft dan zelf aan wanneer een sessie vol is en is vervolgens niet meer kiesbaar.

Ten tweede kunnen wij op de dag van het congres zelf van dienst zijn met onze professionele bezoekersregistratiedienstverlening. Uw bezoekers ontvangen na een scan een persoonlijke badge in de huisstijl van het congres. Hierop kunnen ook de parallelsessies met zaalnummers gedrukt worden, zodat uw deelnemers weten waar ze op welke tijd moeten zijn.

Tot slot kan het nuttig zijn bij de parallelsessiezalen een WorkshopScan in te zetten waarmee u badges kunt scannen. Hiermee weet u precies wie bij welke sessie aanwezig is geweest. U kunt hier bijvoorbeeld achteraf een mailing aan wijden.