congres website

bezoekersregistratie

english

vragen?

Bel ons op +31 20 344 9857 of vul ons contactformulier in. 

Ga naar contact

congres website

Wilt u uitgebreide informatie over uw congres en de parallelsessies presenteren?

Voor elk evenement kan een website naar wens worden gemaakt, geheel opgemaakt voor het evenement. Uw logo, header en huisstijl worden gebruikt om de website kleur te geven.

De website is vervolgens eenvoudig zelf te beheren door middel van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).Op de evenementenwebsite kunt u allerlei opties gebruiken:

Fotomodule
Zo kunt u gebruik maken van de fotomodule, waarmee foto's op de website kunnen worden geplaatst. Door op de foto te klikken, krijgt men snel een vergroting op het scherm.

Filmmodule
Ook bieden we u een filmmodule. Filmpjes via YouTube kunnen eenvoudig doorgelinkt worden naar de website, waar men dan bijvoorbeeld filmpjes van sprekers kan bekijken. Er kunnen ook reguliere filmpjes ge-upload worden van allerlei bestandsformaten.
 


Twittermodule
U heeft ook de mogelijkheid een Twittermodule op de website te plaatsen. Hierbij meldt u uw evenement aan bij Twitter en tweets over uw evenement komen automatisch in een dynamische weergave op de website terecht.

Poll of enquête
Bent u geinteresseerd in wat uw deelnemers van het evenement of van een bepaald onderwerp vinden? Dan kunt u een poll op de homepage zetten of een enquête plaatsen. Bij een enquête kunt u een overzichtelijke export van alle ingevulde gegevens inzien.