online deelnemersregistratie

bezoekersregistratie

english

online deelnemersregistratie

Wat wilt u van uw deelnemers weten als ze zich registreren? Dit kunnen zaken zijn als adresgegevens, parallelsessiekeuze en bepaalde dieet- en vervoerswensen. Wij stellen het registratieformulier naar uw wensen samen.

Met de online deelnemersregistratie kunnen deelnemers zich online registreren. Deze registratiepagina is opgemaakt in de (huis)stijl van uw congres. De velden worden efficiënt en overzichtelijk ingericht met filters, pull down menu's en/of radio buttons. 

Opties:

Pre-input gegevens genodigden
Met pre-input worden de NAW-gegevens die u heeft van de genodigden in het systeem ingevoerd. Als uw relatie inlogt met een link of code, dan zijn de bekende velden alvast ingevoerd. De genodigde controleert de gegevens en kan deze eventueel wijzigen, waardoor uw klantenbestand up-to-date blijft en u zeker weet dat de bevestiging en het e-ticket naar het juiste emailadres wordt gestuurd.

Persoonlijke link
Deelnemers ontvangen een persoonlijke link in een mailing. Bij het klikken op de link worden zij direct naar het registratieformulier van het evenement gestuurd, waar zij hun gegevens kunnen in- of aanvullen. Bij gebruik van de persoonlijke link hoeft de genodigde geen URL in te typen of code over te nemen. Hij of zij wordt direct naar de juiste plek op de website gebracht. Wilt u na de mailing extra personen uitnodigen? Dit kunt u zelf eenvoudig doen door deze handmatig in de backoffice aan te maken.

Persoonlijke inlogcode
Deelnemers ontvangen een inlogcode en een URL van de congres website. Deze code voeren zij in op de website. Het systeem herkent de code en verleent toegang tot de registratiepagina. Het voordeel van het gebruik van een inlogcode is dat deze gecommuniceerd kunnen worden zowel per e-mail als per post. Daarnaast is deze gemakkelijk overdraagbaar, waardoor u codes achteraf naar eigen inzicht kunt verstrekken aan extra genodigden.