online betaling

bezoekersregistratie

english

online betaling

Moeten de bezoekers betalen voor hun bezoek aan de beurs? Dit is online mogelijk via iDEAL, creditcard en per factuur. Krijgen bepaalde groepen korting? Is er een vroegboekkorting? Eventpartners levert een systeem waarin de complete financiële administratie is geautomatiseerd.

De facturatiemodule maakt het mogelijk voor de deelnemer om online te betalen.

Registratie en betaling 
De deelnemer registreert zich via de registratiepagina en krijgt de mogelijkheid online te betalen. U kunt kiezen voor eenmalige machtiging, iDEAL en creditcard (MasterCard, Visa en American Express). Het is ook mogelijk offline te betalen door de deelnemer na registratie automatisch een factuur te sturen.
De deelnemer ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail met volledig opgemaakte factuur als pdf-bijlage.

In de facturatiemodule zijn allerlei opties mogelijk:

Betalingsbeheer
U kunt online het beheer van de betalingen uitvoeren. Het systeem geeft een overzicht van de deelnemers en hun betalingsstatus. Betalingen wordden overgemaakt aan een payment service provider. Deze provider is gekoppeld aan het online systeem. Zodra een betaling binnenkomt, wordt dit direct doorgestuurd naar het online systeem en wordt de betalingsstatus aangepast. In het systeem kan een export worden gemaakt van de deelnemers en de huidige staat van betaling. Early-bird korting
Deelnemers die zich vòòr een bepaalde datum registreren, ontvangen een earlybird korting.

Promotiecode(beheer)
Deelnemers vullen hun persoonlijke inlogcode in. In deze code is verwerkt tot welk deelnemerstype de deelnemer behoort. Het systeem herkent de code en kent specifieke tarieven toe aan de deelnemer. Hiermee kunnen bijvoorbeeld VIP's zich gratis aanmelden en bestuursleden voor een gereduceerde prijs.
In het beheer kan de organisatie zelf kortingscodes aanmaken en aan deelnemers toewijzen. Hierbij kan aangegeven worden hoe vaak die kortingscode gebruikt mag worden, bijvoorbeeld 5 gratis kaarten per bedrijf. Tevens kan worden ingevoerd hoe hoog de korting is, die de specifieke deelnemer ontvangt.Herinneringen en incasso
U kunt het beheer van de facturen geheel laten automatiseren. Het systeem verstuurt automatisch na een bepaalde periode herinneringen uit naar personen die nog niet hebben betaald. Mocht betaling uitblijven, dan kunt u ook de incassoprocedure uitbesteden.