Bezoekersregistratie

bezoekersregistratie

english

bezoekersregistratie

Software
Eventpartners heeft zeer geavanceerde bezoekersregistratie software ontwikkeld. Hierin kunnen de behoeften van uw bezoekersregistratie eenvoudig ingesteld worden. Mag een barcode maar 1 keer gescand worden voor optimale controle? Of is het de bedoeling dat deelnemers buiten roken en meerdere malen gescand mogen worden? Wordt er ook uitgaand gescand om op elk moment precies te weten wie er aanwezig is?
 

Dienstverlening
Maak gebruik van ons professionele registratieteam op locatie. We leveren hostessen voor uw evenement die representatief en klantvriendelijk zijn en goed met onze systemen om kunnen gaan. Wij verzorgen uw bezoekersregistratie en produceren de badges. Door middel van e-tickets kunnen wij uw bezoekers snel en efficiënt voorzien van hun persoonlijke badge. Verschillende betaalsystemen op locatie zijn mogelijk.


Hardware
Afgestemd op de capaciteit van uw evenement zetten we professionele of zelfs industriële hardware in. Onze secuur samengestelde systemen zijn speciaal ontwikkeld voor evenementen, zijn uitgebreid getest en hebben zich ondertussen volledig voor dit doel bewezen.

Aansluitend op de karakteristiek van uw evenement sturen we u een koffertje met de bezoekersregistratieconsoles toe, komen we deze bij u afleveren met een demonstratie of nemen we ook de uitrol en ondersteuning tijdens het evenement voor onze rekening.De ExpoWebScan voor exposanten
Naast bezoekersregistratie bij de toegang biedt Eventpartners ook bezoekersregistratie aan voor exposanten, de ExpoWebScan. Exposanten scannen deelnemers die geinteresseerd zijn in hun product en bouwen een database op zonder handmatige data-invoer.  

Door ExpoWebScan te kiezen, beschikt de exposant in een zeer korte tijd over de correcte gegevens van de bezoekers in een digitaal bestand. Het werkt snel, efficiënt en maakt visitekaartjes overbodig.


ParallelsessieWebScan

De laatste vorm van bezoekersregistratie is de ParallelsessieWebScan. Per parallelsessie worden de aanwezigen vastgelegd. In het systeem kan gekozen worden alleen deelnemers toe te laten die zich vooraf hebben geregistreerd of iedereen toe te laten en toe te voegen aan de aanwezigenlijst. Achteraf kunnen digitale hand-outs eenvoudig toegestuurd worden en kunnen evaluatieformulieren sessiespecifiek toegestuurd worden.